Telefon- og softphoneenheter

Konfigurer telefonenheter

<youtube>TymcImNkwl4</youtube>

Nye telefonenheter må knyttes til bruker for at disse skal fungere. Her viser vi hvordan du både legger til og fjerner enheter på valgt bruker.

Legge til telefonenheter på bruker

• Logg inn i Oyatel CallManager
  • Gå til "Enhetsinnstillinger"
  • Gå til "Ansatte/Brukere"
  • Velg brukeren du ønsker å tildele eller fjerne enheten fra
  • Trykk på "Konfigurer telefonenheter"
  • I vinduet som kommer opp, trykk "Tildel ny enhet"
  • Opp kommer et nytt vindu, og du kan velge din nye enhet fra nedtrekkslisten.
  • Følg anvisningene på skjermen for din valgte enhet

Fjerne telefonenheter på bruker

• Logg inn i Oyatel CallManager
  • Gå til "Enhetsinnstillinger"
  • Gå til "Ansatte/Brukere"
  • Velg brukeren du ønsker å tildele eller fjerne enheten fra
  • Trykk på "Konfigurer telefonenheter"
  • I vinduet som kommer opp, marker valgt enhet
  • Trykk på knappen "Fjern enhet fra brukeren".

Telefoner og softphones som er støttet av Oyatel:

Oyatel Softphone

Oyatel Softphone er basert på den verdensledende softphonen fra CounterPath, eyeBeam Enhanced. Telefonen har alle de funksjonene du kjenner fra en vanlig IP-telefon, i tillegg til flere linjevalg, presence på kontakter, konferanseserver osv.

Aastra 6755i

Som medlem i Aastras familie av SIP-telefoner er Aastra 6755i den ideelle kollega til profesjonelle kontorbrukere med behov for utvidede taste-funksjoner. Med mulighet for private telefon-og anropslister, samt 12 programmerbare taster, forbedrer Aastra 6755i effektiviteten fordi anropsinformasjonen bare er ett enkelt tastetrykk unna. Funksjoner som viderekobling, sette over, ventefunksjon, calling-funksjon og lokale 3-parts telefonkonferanser, gir økt fleksibilitet og kontroll. Astra 6755i kan utvides med opp til tre sidekonsoller. Tastemodulen Aastra 536M rommer 36 taster med LED-indikatorer. Med Aastra 6755i kan du også abonnere på vår opplysningstjeneste som gir deg informasjon om hvem som ringer med navn og adresse direkte på telefonen.

Linksys PAP2

Analogadapter med 2 porter for IP-Telefoni, med et mangfold av tjenster innebygd.

Linksys SPA941

IP-telefon fra Linksys

Linksys SPA942

IP-telefon fra Linksys

Linksys SPA962

IP-telefon fra Linksys

Polycom IP 7000

SoundStation® IP 7000 er blandt markedets mest avanserte IP-konferansetelefoner. Meget fleksibel og utbyggbar, stort LCD display for avanserte applikasjoner, Integrert Power over Ethernet (PoE) og to meter mikrofon pickup, utbyggbar med ekstra mikrofoner eller tilkobling av multienheter for å nå alle hjørner av konferanserommet.

Siemens Gigaset A580 IP

Rimelig og funksjonell trådløs VoIP telefon som gir deg RSS-feeder, værmeldinger og tilgang til en online telefonbok direkte fra håndsettet.

Linksys SPA941

Linksys SPA942

Linksys SPA962