Linksys PAP2 feilsøking

Konfigurering

IP-adresse

Den enkleste måten for å finne IP-adressen til enheten er å koble til en analog telefon i phone 1 eller phone 2 på adapter, og taste inn følgende kode: ****110#. IP-adressen blir da opplest.

Det er også mulig å finne IP-adressen til adapteret i de fleste DHCP servere, dersom man har kunskap og tilgang til det.

Samtaler

Sette over samtaler

Hvis ikke håndsettet du bruker har innebygd funksjonalitet for dette, kan du overføre samtaler ved å bruke tjenestekoder. Se Tjenestekoder#Overføring.

Får ikke summetone

Ring ****110# for å høre om ditt adapter har fått en korrekt IP-adresse. Er telefonen tilkoblet riktig port? Vanligvis skal telefonen stå i phone 1 (dersom det bare er et nummer satt opp på adapteret, så skal telefonen alltid stå i phone 1 porten).

Får summetone, men får ikke ringt ut

Analoge telefoner kan gjøre oppringing på 2 forskjellige måter: tone og pulse. Pulse høres ut nesten som når man snurrer på de gamle tall-skive-telefonene ("maskingevær"). Den analoge telefonen som er tilkoblet må være konfigurert til å gjøre oppringing med tone dialing. Dette gjelder også for FAX som er tilkoblet linksys adapter.

Lyd

Ekko

Send telefonnummert ditt inn til Oyatel support, og forklar problemet. De kan sette på et ekkofilter i konfigen på adapteret som løser problemet.