Veiledning til utfylling av Aastra returskjema

Hopp til navigering Hopp til søk

Telefonen skal sendes med alle deler til Aastra Norge sammen med returskjema og et vedlegg som beskrever at telefonen er kjøpt via Oyatel, samt ønsket returadresse for ny/reparert telefon.

OBS! I hvert enkelt tilfelle må Oyatel kontaktes før man benytter Aastras returprogram.

Informasjonsinnsamling

Navn på forhandler

Forhandlernavnet skal i de fleste tilfeller være "Oyatel AS". Dersom man har en telefon som er kjøpt via en annen forhandler, skriv denne forhandleren. Dersom forhandleren er en annen en Oyatel AS, må denne forhandleren kontaktes før innsending til Aastra.

Kort feilbeskrivelse på engelsk

Skriv en meget kort feilbeskrivelse på problemet. Eksempel: "No incoming sound from handset", "Error message on device; Bad application".

Produksjonsdato

Produksjonsdatoen finner man under telefonen på det hvite klistremerket.

SW-versjon

1. Trykk skiftnøkkel for å komme inn i menyen Aastra 6755i settings button.png
  2. Gå ned til punkt 3 "Phone Status" ved hjelp av Aastra 6755i keys button.png og trykk "Select"
  3. Gå ned til punk 4 "Firmware Info" og trykk "Select"
  4. Trykk 3 ganger nedover ved hjelp av Aastra 6755i keys button.png til "Appication:"
  5. Under linjen "Application:" står sw-versjon. F.eks. "2.6.0.1008"

Serienummer

Serienummeret finner man under telefonen på det hvite klistremerket.

Aastra returskjema illustrasjon.jpg

Nedlasting

Last ned og skriv ut Aastra returskjema NO_ENG (119.5 kB PDF)

Aastra retur skjema no-eng description.png