Siemens Gigaset S685 IP oppsett

1. Logg deg inn på Oyatel CallManager (https://cm.oyatel.com/).
  2. Gå til "Enhetsbehandling".
  3. Gå deretter til "Ansatte/brukere".
  4. Marker den brukeren som skal ha ny telefonenhet ved å trykke på den, og trykk "Konfigurer telefonenheter".
  5. I dialogboksen som åpner seg velger man "Tildel ny".
  6. Velg "Siemens Gigaset S685 IP" under "Velg produktype" og trykk "neste".
  7. Trykk deretter "Tildel bruker" for å gå videre, og vent mens veiviseren konfigurerer enheten.
  8. Du får nå beskjed om å konfigurer ditt apparat. Siden viser en kode som du må taste inn på ditt håndsett.
  9. For å gjøre dette må du ta ditt håndsett og navigere til: "Menu" -> "Settings" -> "Base" -> "Telephony" -> "Connection Assistant". Slå inn PIN-kode '0000' og deretter koden du har fått opplyst på skjermen.
  10. Trykk "neste" og enheten er klar til bruk.