Siemens Gigaset S675 IP feilsøking

Konfigurering

IP-adresse

For å finne IP-adressen til din enhet trykk:

1. Trykk Pil høyre
  2. Trykk Settings
  3. Trykk Base
  4. Trykk Local network
  5. Inntast pinkoden "pin kode" (standard PIN-kode er 0000).
IP-adressen skal nå vises i displayet på telefonen.

Provisjonering

Trykk på Menu -> Settings -> Telephony -> Connection Assistant. Tast inn PIN-kode (0000) og provisjoneringskoden du har fått fra Oyatel. For å få en ny provisjoneringskode kan man fjerne enhet og tildele til bruker på nytt i CallManager.

Samtaler

Sette over samtaler

På Siemens Gigaset må du benytte DTMF -toner for å sette over.
For å komme i "transfer mode" må du være i samtale, og trykke #.

Etter at du har trykket #, kommer det en dame (som heter Allison) i andre enden som sier "Transfer". Du kan da taste internnummer eller direktenummer til den du skal sette over til.

Hvis du ikke hører "Transfer" etter å ha tastet #, er DTMF-innstillingene i basen feil.

Du må da logge deg inn i basen via Web-GUI og endre DTMF-innstillingene til RFC2833.
Du finner konfigurasjonen av DTMF i Web-GUI under:

1. Trykk Settings
  2. Trykk Telephony
  3. Trykk Advanced settings

Tastemenyer

Dersom tastemenyer ikke fungerer må konfigurasjonen av DTMF sjekkes. Dette gjøres via Web-GUI på telefonen. Dette skal stå innstilt til RFC2833.
Du finner konfigurasjonen av DTMF i Web-GUI under:

1. Trykk Settings
  2. Trykk Telephony
  3. Trykk Advanced settings

Telefonsvarer

Gigaset har en egen innebygd telefonsvarer. Denne må deaktiveres fra Web-GUI, eller så vil den overstyre det som skjer i Oyatel CallManager.
Du finner konfigurasjon av den innebygde telefonsvarern i Web-GUI under:

1. Trykk Settings
  2. Trykk Telephony
  3. Trykk Number assignment