Siemens Gigaset C610 IP feilsøking

Hopp til navigering Hopp til søk

Hvordan oppdaterer man firmware på telefonen?

Gå inn i menyen på håndsettet og trykk Settings - Base - Firmware Update - Pin code (0000)

Provisjonering

1. Logg deg inn på Oyatel CallManager (https://cm.oyatel.com/).
  2. Gå til "Enhetsbehandling".
  3. Gå deretter til "Ansatte/brukere".
  4. Marker den brukeren som skal ha ny telefonenhet ved å trykke på den, og trykk "Konfigurer telefonenheter".
  5. I dialogboksen som åpner seg velger man "Tildel ny".
  6. Velg "Siemens Gigaset C610 IP" under "Velg produktype" og trykk "neste".
  7. Trykk deretter "Tildel bruker" for å gå videre, og vent mens veiviseren konfigurerer enheten.
  8. Du får nå beskjed om å konfigurer ditt apparat. Siden viser en kode som du må taste inn på ditt håndsett.
  9. For å gjøre dette må du ta ditt håndsett og navigere til: "Menu" -> "Settings" -> "Telephony" -> "VoIP Wizard" -> "Start". Trykk OK for å starte.
  10. Velg "IP1"
  11. Du får nå spørsmålet "Do you have an auto configure code". Velg "Yes"
  12. Skriv inn koden du har fått opplyst på skjermen.
  13. På spørsmålet om "Assign connections for handset int 1"? velger du "Yes"
  14. Deretter får du spørsmål om "Recommended. connections". Trykk "Change "
  15. Avmarker "Gigaset.net" og "Fixed line calls" ved å gå ned med pil nedover og deretter pil til høyre for å avmarkere de.
  16. Til slutt får du spørsmål om "Send connections" Velg også der "change"
  17. Gå til høyre med piltastene to ganger til du ser "IP1"
  18. Du er nå ferdig. Trykk ned og hold den røde knappen på telefonen for å avslutte oppsettsveiviseren.