Plantronics CS70 feilsøking

Resetting / fabrikkmodus

Enkelte har opplevet at headsettet er helt dødt - det fungerer rett og slett ikke. Om du stadig opplever problemer med headsettet ditt, kan en "resetting" være løsningen. Følg punktene under.

1. Løft headsettet opp fra base/lader. Kontroller at headsettet ikke er aktivt (den grønne lampen på headsettet skal ikke blinke grønt).
  2. Trykk og hold inne "pil opp" og "pil ned" på baksiden av base/lader. Slipp knappene når du ser den røde lampen på fremsiden av base/lader blinker.
  3. Trykk og hold inne "volum opp" og "volum ned" knappene på selve headsettet og slipp når den orange lampen på headsettet lyser.
  4. Når den røde lampen på basen slutter å blinke og når den orange lampen på headsettet slutter å lyse, er headsettet resatt og parret mot basen på nytt.