Plantronics CS351N feilsøking

Resetting / fabrikkmodus

Enkelte har opplevet at headsettet er helt dødt - det fungerer rett og slett ikke. Om du stadig opplever problemer med headsettet ditt, kan en "resetting" være løsningen. Følg punktene under.

1. Løft headsettet opp fra base/lader. Kontroller at headsettet ikke er aktivt (den grønne lampen på headsettet skal ikke blinke grønt).
  2. Trykk og hold inne "pil opp" og "pil ned" på baksiden av base/lader. Slipp knappene når du ser den røde lampen på fremsiden av base/lader blinker.
  3. Trykk og hold inne "mikrofonsperre knappen" på selve headsettet, helt til den grønne lampen på headsettet lyser grønt.
  4. Når den røde lampen på basen slutter å blinke og når den grønne lampen på headsettet slutter å lyse, er headsettet resatt og parret mot basen på nytt.