Oyatel Bredbånd

Hopp til: navigasjon, søk

Mailservere

Hvilke mailservere skal jeg benytte når jeg har Oyatel bredbånd?

• POP: mail.netclient.no
  • IMAP: mail.netclient.no
  • SMTP: mail.netclient.no

DNS:

DNS (Domain Name System) er internettjenesten som kobler domenenavn sammen med ip-adressen til en tjener på internett og dermed gjør det mulig å sende informasjon til riktig sted på nettet. Med andre ord vil DNS oversette domenenavnet f.eks. vg.no til ip-adressen til serveren som inneholder VG sine nettsider. Om en tjener (server) ikke er oppført i DNS vil du måtte skrive inn korrekt ip-adresse i adressefeltet i nettleseren din.

Dersom du er koblet til internett, men har problemer med å gå inn på nettsider, dobbelsjekk DNS-serverne.

Oyatel Bredbånds DNS-tjenere:

• DNS 1: 213.179.59.218
  • DNS 2: 213.179.32.10