Jabra GN-9470 feilsøking

Hopp til navigering Hopp til søk

Tips og triks

Sperre mikrofonene / mute

Du kan enkelt "sperre mikrofonen" mens du er i samtale, på 2 forskjellige måter:

1. Ved å klikke på skjermen/basen. Mens du er i samtale,se etter et "mikrofonikon". Klikk på denne og den skifter farge til rødt - mikrofonen er nå sperret. Et nytt klikk, så vil mikrofonen åpnes igjen.
  2. Klikk 2 ganger (raskt) midt på den runde delen på selve headsettet og mikrofonen er sperret. Du kan kontrollere dette, ved å se at mikrofon-ikonet på skjermen er rødt. Klikk 2 ganger på headsettet igjen for å åpne igjen.

Konferansefunksjon / medlytt

Du kan enkelt koble opptil 4 stk trådløse headset mot samme basestasjon / telefon. Dette er nyttig ifm opplæring eller konferansesamtaler.
For å iverksette medlytt gjør følgende:

1. Vedkommende som skal lytte til samtalen, plasserer headsettet sitt i basestasjon/lader til den personen som skal lyttes til
  2. Vent til spørsmålet "Primær" eller "Sekundær" dukker opp og velg "SEKUNDÆR"
  3. Løft opp headsettet når bildet i skjermen skifter
  4. Medlytt er i gang

For flere "tips og triks" - kontakt Headset.no!