Jabra GN-9330 feilsøking

Resetting / fabrikkmodus

Fungerer ikke headsettet ditt - eller er det ustabilt? En enkel "resetting" løser som dette! Følg punktene under.

1. Løft headsettet opp fra basen og trekk strømmen ut fra base/lader
  2. Sett headsettet i base/lader, FØR du setter strømmen tilbake base/lader
  3. Trykk og hold inne "parringsknappen" på base/lader (en knapp med to piler mot hverandre) til du ser en blå lampe på headsettet lyser.
  4. Headsettet er nå resatt til fabrikkmodus og parret mot basestasjonen på nytt.

Hvordan mute mikrofonen direkte fra headsettet?

I enkelte situasjoner er det nødvendig og sperre mikrofonen når man er i en samtale. Dette kan du gjøre direkte fra headsettet på følgende måte:

1. Trykk inn volumknappen på selve headsettet
  2. En rød lampe på base/lader skal nå lyse (nedenfor de 4 grønne batterilampene)
  3. Trykk inn volumknappen igjen for å åpne mikrofonen (den røde lampen skal slukke)