Jabra GN-9120 feilsøking

Hopp til navigering Hopp til søk

Hvordan justere bass og diskant i headsettet?

Du kan få mer bass (tyngde) eller diskant (skarphet) i headsettet ditt. Juster dette på følgende måte:

1. Når du er i samtale, trykk ned og hold inne svarknappen på headsettet (den midterste knappen) og slipp når du hører en kvitteringstone i headsettet.
  2. Trykk deretter på "pluss" og "minus" knappen på headsettet for å justere lydbilde
  3. Når du er fornøyd, slipp knappene og vent i ca 5 sekunder på ny kvitteringstone
  4. Lydinnstillingen er nå lagret

Hvordan justere lyden på mikrofonen?

Du har kanskje fått beskjed om at du høres svakt eller langt borte, når du bruker headsettet ditt? Dette er fordi mikrofonvolumet er stillt inn for lavt. Juster på følgende måte:

1. Samtidig som du har headsettet på hodet og er i samtale - trykk ned og slipp "pluss" og "minus" knappene på headsettet. Det er viktig at du trykker ned knappene på likt.
  2. Kontroller at den røde lampen på selve headsettet blinker raskt (1-2 ganger pr sekund)
  3. Juster din egen stemme (mikrofonvolumet) ved å trykke på "pluss" eller "minus" knaopene på headsettet. NB! Trykk kun 1 gang og spør deretter den du snakker med, om du blir hørt bedre - før du justerer videre.
  4. Når den du snakker med sier at du høres bra - vent i 5 sekunder og du vil høre en kvitteringstone.
  5. Mikrofonvolumet er nå lagret.

Resetting / fabrikkmodus

Fungerer ikke headsettet ditt - eller er det ustabilt? En enkel "resetting" løser som dette! Følg punktene under.

1. Løft headsettet opp fra basen og trekk strømmen ut fra base/lader
  2. Sett headsettet i base/lader, FØR du setter strømmen tilbake base/lader
  3. Når du setter i strømmen igjen, kontroller at alle lamper på base/lader blinker 3 ganger (om lampene ikke blinker - begynn med pkt 1 igjen)
  4. Dersom alle lampene blinket 3 ganger når du satte tilbake strømmen i base/lader (mens headsettet var plassert i base/lader) er headsettet resatt og parret mot basen på nytt.