Hvordan søke i Hjelpefilene

Fra Oyatel Support
Hopp til: navigasjon, søk

Navigering.pngI feltet Søk til venstre i menyen kan du søke på spesifikke ord eller temaer du vil vite mer om.

• Skriv søkeordet ditt i feltet og klikk for å gå direkte til aktuell side dersom du vet hva den heter.
  • Skriv søkeordet ditt i feltet og klikk SØK for å få frem flere søkeresultater i forbindelse med søkeordet ditt.

Hver av hovedmodulene i Oyatel er representert med en egen side hvor du igjen finner linker til tilhørende undermoduler.

• I bunnen av hver side vil det også være linker til andre nyttige sider.
  • Linker kjenner du igjen ved at de er markert blå som dette: Oyatel CallManager brukerguide.