Aastra 6755i oppsett

1. Logg deg inn på Oyatel CallManager (https://cm.oyatel.com/).
  2. Gå til "Enhetsbehandling".
  3. Gå deretter til "Ansatte/brukere".
  4. Marker den brukeren som skal ha ny telefonenhet ved å trykke på den, og trykk "Konfigurer telefonenheter".
  5. I dialogboksen som åpner seg velger man "Tildel ny".
  6. Velg "Aastra 6755i" under "Velg produktype" og trykk "neste".
  7. På neste side må du indentifisere ditt telefonapparat ved å finne MAC-adressen. MAC-adressen finner du på et klistremerke under selve telefonenheten. Velg MAC-adressen fra nedtrekkslisten som samsvarer med MAC-adressen på din enhet.
  8. Trykk deretter "Tildel bruker" for å gå videre, og enheten er koblet til brukeren.

Aktuelt.png Dersom du ikke finner samme MAC-adressen i nedtrekkslisten som på din telefonenhet, ta kontakt med Oyatel support.