Aastra 6751i feilsøking

Hopp til navigering Hopp til søk

Brukernavn og passord

Standard brukernavn og passord for Aastra 5xi:
For å logge inn via telefonen:

• Passord: 22222.

For å logge inn via webgrensesnitt:

• Brukernavn: admin
  • Passord: 22222

Hvordan tilbakestille til fabrikkinnstillingene

1. Trykk på "i" i venstre menyliste
  2. Bruk pil-ned på navigasjonspiltasten og bla ned til "options"
  3. Tryk pil høyre for å komme inn i selve "options-menyen"
  4. Tast 5 (evt. bla ned til "Admin menu")
  5. Du vil nå bli spurt om passord: skriv 22222 og trykk pil høyre
  6. Tast 4 (evt. bla ned til "Factory default")
  7. Du vil få spm om "Confirm reset", bekreft dette ved å trykke # (til høyre for 0)
  8. Du vil få spm om "Confirm restart", bekreft dette ved å trykke # (til høyre for 0)

Provisjonering

Dersom din telefon er auto-konfigurert via Oyatel, kan den hente sin konfigurasjon på nytt ved å resette den til factory defaults. Under #Hvordan tilbakestille til fabrikkinnstillingene kan du se hvordan man tilbakestiller telefonen til fabrikkinnstillingene.

Når telefonen starter igjen, så skal det stå "contacting redirector", før den starter på nytt en gang til og laster ned konfigurasjonen.

Configuration server

Dersom du har gammel software på din Aastra kan det være du må sette Configuration server manuelt:

• Logg deg inn i Web-GUI.
  • Trykk på "Configuration server" i venstremenyen.
  • Legg inn:
Download protocol = HTTP
HTTP server = setup.oyatel.com
Mode = BOTH
  • Trykk "Save settings" og restart telefonen.

Du kan restarte telefonen via Web-GUI, ved å trykke på "Reset" i venstremenyen og velge "Restart".