TLS/SSL-sertifikater

Hopp til navigering Hopp til søk

Ved feilet innlogging

Dersom du ikke kommer forbi innlogging i Softphone, last ned og installer følgende sertifikat.

På Windows åpner du filen, trykker på "Install Certificate" som i bildet under, og trykker Next, Next, Finish.

Forsøk så å logge inn på nytt.

Ved feilmelding "Partially connected" , Error 503, osv.

Dersom du får logget inn, men ringing ikke fungerer og du får feilkode 503, Partially Connected, så må du ha et annet sertifikat.

Følgende gjelder for Windows-maskiner:

Åpne nettleseren Edge, og besøk sip05.oyatel.com. Du vil få opp at siden ikke finnes.

1:Trykk på låseikonet i adresselinjen.
2: Trykk på "Connection is secure" i menyen som popper opp.

Trykk det lille sertifikat-ikonet.

Velg Details øverst, og deretter Export nederst.

Du vil få mulighet til å lagre en fil. Endre navn på denne filen før du lagrer ved å legge til ".crt" på slutten av filnavnet. (hvis filen f.eks. heter sip05.oyatel endrer du dette til sip05.oyatel.crt).

Deretter finner du denne filen, åpner den, og trykker "Install Certificates" som i bildet under. Trykk next, next, finish.

Forsøk så å logge inn på nytt.