Oyatel Softphone for Windows oppsett

Hopp til navigering Hopp til søk

Softphone kan enkelt tildeles hver enkelt bruker når man kjører gjennom oppstartsveiviseren. Dersom man likevel har behov for å tildele en Oyatel Softphone-lisens manuelt kan dette gjøres på følgende måte:

1. Logg deg inn på Oyatel CallManager (https://cm.oyatel.com/).
  2. Gå til "Enhetsbehandling".
  3. Gå deretter til "Ansatte/brukere".
  4. Marker den brukeren som skal ha ny Oyatel Softphone-lisens ved å trykke på den, og trykk "Konfigurer telefonenheter".
  5. I dialogboksen som åpner seg velger man "Tildel ny".
  6. Velg "Oyatel Softphoen for Windows" under "Velg produkttype".
  7. Trykk deretter "Tildel bruker" for å gå videre, og enheten er koblet til brukeren.