Zyxel Prestige P-660HW-T3

Fra Oyatel Support
(Omdirigert fra Zyxel Prestige 660HW-T3)
Hopp til: navigasjon, søk

Zyxel prestige p-660hw-t3.jpg

Konfigurering

Finne IP-adresse på router

Dersom du skal f.eks. konfigurere din router er det nødvendig å vite hvilken IP-adresse routeren har, dette kan gjøres på følgende måte:

Windows

Før du starter er det viktig at du er innlogget som administrator på maskinen.

• Trykk "Start"
  • Trykk "Kjør"
  • Skriv inn "cmd" og deretter trykk "Enter"
  • Skriv inn "ipconfig"

Windows cmd ip config.jpg

Du vil nå få en oversikt over alle nettverkskort du har. Finn det nettverkskortet som routeren er koblet til, og finn "Default gateway". Denne IP-adressen er adressen til din router.

Mac

Før du starter er det viktig at du er innlogget som administrator på maskinen.

• Trykk på "Eple"-symbolet øverst til venstre på din skjerm
  • Trykk på "Systemvalg..."
  • Trykk på "Nettverk" under kategorien "Internett og trådløst"
  • Trykk på det nettverkskortet routeren er tilkoblet

Mac cmd ip config.jpg

Under "Ruter:" finner du IP-adressen til din router.

SIP ALG

For å skru av sip alg på Zyxel Prestige 660HW-T3:

Skru av SIP ALG via telnet

Telnet 10.0.0.138 med blankt passord.

• Meny 24 (Maintenance)
  • Meny 8 (Command line)

kommando:
"ip nat service sip active 0"

Skru av SIP ALG via Web-GUI

Gå til:

• Network
  • NAT

Default oppsett er 192.168.1.1 nettverk. Default brukernavn og passord:

• Brukernavn: blankt
  • Passord: blankt

Telenor

Denne veiledningen viser hvordan man konfigurerer Prestige 660H slik den blir levert fra Telenor som standard:
http://www.telenor.no/bedrift/hjelp-og-veiledning/veiledninger/routeroppsett/veiledninger-oppsett-prestige660h-01.jsp