Telefon- og softphoneenheter

Konfigurer telefonenheter

Nye telefonenheter må knyttes til bruker for at disse skal fungere. Her viser vi hvordan du både legger til og fjerner enheter på valgt bruker.

Legge til telefonenheter på bruker

• Logg inn i Oyatel CallManager
  • Gå til "Enhetsinnstillinger"
  • Gå til "Ansatte/Brukere"
  • Velg brukeren du ønsker å tildele eller fjerne enheten fra
  • Trykk på "Konfigurer telefonenheter"
  • I vinduet som kommer opp, trykk "Tildel ny enhet"
  • Opp kommer et nytt vindu, og du kan velge din nye enhet fra nedtrekkslisten.
  • Følg anvisningene på skjermen for din valgte enhet

Fjerne telefonenheter på bruker

• Logg inn i Oyatel CallManager
  • Gå til "Enhetsinnstillinger"
  • Gå til "Ansatte/Brukere"
  • Velg brukeren du ønsker å tildele eller fjerne enheten fra
  • Trykk på "Konfigurer telefonenheter"
  • I vinduet som kommer opp, marker valgt enhet
  • Trykk på knappen "Fjern enhet fra brukeren".

Telefoner og softphones som er støttet av Oyatel:

Oyatel Softphone

Oyatel Softphone er basert på den verdensledende softphonen fra CounterPath, eyeBeam Enhanced. Telefonen har alle de funksjonene du kjenner fra en vanlig IP-telefon, i tillegg til flere linjevalg, presence på kontakter, konferanseserver osv.

Aastra 6755i

Som medlem i Aastras familie av SIP-telefoner er Aastra 6755i den ideelle kollega til profesjonelle kontorbrukere med behov for utvidede taste-funksjoner. Med mulighet for private telefon-og anropslister, samt 12 programmerbare taster, forbedrer Aastra 6755i effektiviteten fordi anropsinformasjonen bare er ett enkelt tastetrykk unna. Funksjoner som viderekobling, sette over, ventefunksjon, calling-funksjon og lokale 3-parts telefonkonferanser, gir økt fleksibilitet og kontroll. Astra 6755i kan utvides med opp til tre sidekonsoller. Tastemodulen Aastra 536M rommer 36 taster med LED-indikatorer. Med Aastra 6755i kan du også abonnere på vår opplysningstjeneste som gir deg informasjon om hvem som ringer med navn og adresse direkte på telefonen.

Linksys PAP2

Analogadapter med 2 porter for IP-Telefoni, med et mangfold av tjenster innebygd.

Linksys SPA941

IP-telefon fra Linksys

Linksys SPA942

IP-telefon fra Linksys

Linksys SPA962

IP-telefon fra Linksys

Polycom IP 7000

SoundStation® IP 7000 er blandt markedets mest avanserte IP-konferansetelefoner. Meget fleksibel og utbyggbar, stort LCD display for avanserte applikasjoner, Integrert Power over Ethernet (PoE) og to meter mikrofon pickup, utbyggbar med ekstra mikrofoner eller tilkobling av multienheter for å nå alle hjørner av konferanserommet.

Siemens Gigaset A580 IP

Rimelig og funksjonell trådløs VoIP telefon som gir deg RSS-feeder, værmeldinger og tilgang til en online telefonbok direkte fra håndsettet.

Linksys SPA941

Linksys SPA942

Linksys SPA962